USLOVI KORIŠĆENJA I POLITIKA PRIVATNOSTI

USLOVI KORIŠĆENJA I POLITIKA PRIVATNOSTI

Obaveštavamo posetioce internet stranice www.flowerroom.rs o uslovima kupovine proizvoda pravnog lica Flower Room d.o.o. sa sedištem ulici Hercegovačka 14, Savski venac u Beogradu (u daljem testu: Trgovac)

OSNOVNI PODACI O FIRMI

Poslovno ime: Flower Room d.o.o.
Adresa: Hercegovačka 14, Beograd – Savski venac
Delatnost: Trgovina na malo cvećem, sadnicama, semenjem, đubrivima, kućnim ljubimcima i hranom za kućne ljubimce u specijalizovanim prodavnicama
Šifra delatnosti: 4776
Matični broj: 21364258
Poreski broj (PIB): 110572294
Web adresa: https://flowerroom.rs/
Kontakt e-mail: office@flowerroom.rs

POSTUPAK KUPOVINE

Kupovina proizvoda koji se prodaje putem sajta https://flowerroom.rs/ se može izvršiti od strane posetilaca sajta.
Poručivanjem proizvoda kupac prihvata ove Uslove kupovine.
Smatraće se da je potvrdom poručivanja od strane Trgovca zaključen ugovor između Trgovca i Kupca.

KUPOVINA

Kupovina može biti izvršena od strane posetilaca sajta unosom traženih podataka – ime, prezime, adresa, kontakt telefon, kontakt e-mail.
Kako bi kupovina bila realizovana potrebno je uneti informacije o adresi dostavi koja podrazumeva sledeće opcije:

 1. Preuzimanje u radnji Flower Room na adresi Hercegovačka 14 – u ovom slučaju Kupac nije u obavezi da unosi podatke o dostavi
 2. Dostava na teritoriji grada Beograda – u ovom slučaju dostava je besplatna, a Kupac je u obavezi da unese detalje o adresi na koju se porudžbina dostavlja – ime, prezime, adresa, kontakt telefon, kontakt e-mail.
 3. Dostava van teritorije grada Beograda – u ovom slučaju Kupac je u obavezi da kontaktira Trgovca kako bi poručio proizvod putem e-mail adrese office@flowerroom.rs

Kupac je u obavezi da poruči porizvod minimum 3h pre vremena predviđenog za isporuku. Vreme za izradu buketa je 9-19.30h svakog dana u nedelji. Trgovac zadržava pravo zamene sezonskog cveća cvećem približnog izgleda ukoliko cveće navedeno u opisu proizvoda nije dostupno.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs (srednji kurs NBS). Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje porudžbine izvršene putem sajta https://flowerroom.rs/ moguće je izvršiti platnim karticama, uplatom na tekući račun ili pouzećem. Za uplate na tekući račun, Kupac je u obavezi da pošlje potvrdu o uplati minimun 3 sata pre roka isporuke na e-mail adresu office@flowerroom.rs.

Račun će kupcu biti dostavljen na e-mail adresu.

PRISTUP PROIZVODU

Nakon slanja porudžbine od strane Kupca počinje status obrade porudžbine. Tokom obrade na e-mail adresu kupca biće poslato obaveštenje o potvrdi porudžbine. U slučaju bilo kakvih nejasnoća ili problema vezanih za porudžbinu, Kupac može kontaktirati Trgovca bez odlaganja.

Nakon potvrde o uplati pristupa se izradi proizvoda.

CENE

Sve cene koje su izkazane na sajtu https://flowerroom.rs/ izražene su u dinarima.
Trgovac Flower Room d.o.o. je u sistemu PDV-a.

Za sve porudžbine uzimaju se važeće cene u trenutku potvrde plaćanja.
Trgovac zadržava pravo da trenutne cene može promeniti u svakom trenutku.
Kupovina robe uz posebne cenovne pogodnosti i/ili uz posebne prodajne podsticaje obavlja u skladu sa Uslovima koji su objavljeni na sajtu.

POLITIKA REKLAMACIJA

Obaveštavamo poštovane kupce da reklamacije u vezi sa kupljenim proizvodom putem našeg sajta mogu izjaviti elektronski na e-mail office@flowerroom.rs.
Kupac ima pravo prigovora na kupljen proizvod u roku od 24h od dana kupovine, istekom navedenog roka kupac gubi pravo na podnošenje prigovora.

Osnovanost zahteva za reklamaciju utvrđuje ovlašćeni radnik, i obaveštava Kupca u roku od 1dana od dana prijema iste.

Kupcima koji budu nezadovoljni proizvodom novac će biti vraćen.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

Flower Room d.o.o. obavezuje se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Flower Room d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Komercijalne Banke ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, naša firma je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko DinaCard, VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice

Kupac ne može ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, zahtevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju izvršenu korišćenjem neke od platnih kartica.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Flower Room d.o.o., sa sedištem u ulici Hercegovačka 14, Savski Venac, matični broj: 21364258
poreski broj (PIB): 110572294 (u daljem tekstu: Trgovac) posvećuje punu pažnju zaštiti podataka o ličnosti korisnika sajta https://flowerroom.rs/, odnosno kupaca koji od Trgovca kupuju proizvode preko navedenog sajta.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kod Trgovca kojima su podaci neophodni radi obavljanja posla. Trgovac preduzima odgovarajuće zakonske tehničke i organizacione mere radi zaštite od neovlašćenog ili nezakonitog korišćenja ličnih podataka kupca.

Tokom posete sajtu https://flowerroom.rs/ Trgovac može prikupiti određene lične informacije koje su neophodne kako bi kupac podesio svoj nalog, kao i podatke koji su neophodni u svrhu naplate ili isporuku porudžbine.

Trgovac neće predati podatke o kupcima koji su prikupljeni putem sajta https://flowerroom.rs/ ili koje čuva u bazi registrovanih kupaca bilo kom trećem licu, osim ukoliko je na takvu predaju podataka obavezan u skladu sa važećim zakonima Republike Srbije.

ZAVRŠNE ODREDBE

Na sva pitanja u vezi sa poručivanjem proizvoda putem sajta https://flowerroom.rs/ koja nisu uređena ovim Uslovima kupovine primenjivaće se odredbe važećeg zakona u Republici Srbiji.

Ugovorne strane će nastojati da sva eventualna sporna pitanja reše mirnim putem, a ukoliko to ne bude moguće, takav spor će rešiti pred stvarnim nadležnim sudom u Beogradu.

Trgovac zadržava pravo da ove uslove kupovine menja bez prethodne najave, uz objavu na https://flowerroom.rs/

0
  0
  Vaša korpa
  Vaša korpa je praznaVrati se u prodavnicu
  Scroll to Top